Casa Viva la Vida

Contact

Wellicht is het leuk om iets meer over mij als eigenaar van Casa Viva la Vida te weten. Ik ben zelf net 50 en heb een dochter van 20. Ik ben ondernemer in Nederland en heb meerdere bedrijven. Ik sta dus volop werkend in het leven en naast de zakelijke hectiek, zocht ik een plek om volledig tot mijzelf te kunnen komen en van een andere cultuur te kunnen genieten.

Ik heb in 2013 http://casasophia.nl laten bouwen en zo kwam ik medio 2014 in Spanje terecht. Na 8 jaar volop genieten van Casa Sophia en het Spaanse leven, heb ik in 2022 ook Casa Viva la Vida gekocht. In 2023 ben ik ook eigenaar geworden van de appartementen https://casaroos.nl/en https://casario.nl/ .

Ik ben zelf sportief ingesteld en deze  villa staat dan ook in een prachtig fiets- en golfgebied. Zelf fiets ik op mijn racefiets tussen de 6 en 10 duizend kilometer in het prachtige achterland, dus ik kan wel zeggen dat ik het hele gebied op mijn duimpje ken.

Ook ben ik gestart met het spelen van padel en er zijn dan ook heel veel padelbanen in de directe omgeving,  waar je goedkoop een baan kunt huren.

Ik geniet al jaren volop van de Spaanse eet-cultuur en de warmte van de lokale bevolking, de zon en het relaxte leven heb ik allen in mijn hart gesloten.

Ik voel mij ontzettend welkom in het mooie Spanje en heb inmiddels vele lokale vriendschappen opgebouwd.  Ook heb ik mijn favoriete adresjes van restaurants, weet ik veel over de omgeving en geef ik jou graag veel tips, die bijdragen aan een fantastisch verblijf in Casa Viva la Vida.

Mocht jij vragen hebben, neem gerust contact met mij op.

Jitske Roos

+31 (0) 6 223 123 13

info@jitskeroos.nl

Prijzen & boeken

Onderstaand tref je de tarieven, de inbegrepen services en de bijkomende kosten.

De vaste aankomst in de maanden juli en augustus en vertrekdag is de zaterdag.

Buiten deze maanden om, zijn vele opties bespreekbaar.

Vul onderstaand je wensen in en ik reageer binnen 12 uur op jouw aanvraag.

Bekijk prijzen & boek!

Prijzen

Periode Prijs
januari t/m februari €895,- per week
maart t/m april € 895,- per week
mei t/m juni € 1.250,- per week
juli t/m augustus € 1.950,- per week
september t/m oktober € 1.250,- per week
november t/m december € 995,- per week

Services

De prijs is inclusief gratis gebruik van;

 • het beddengoed
 • keukenlinnen
 • handdoeken
 • gebruik zwembadhanddoeken
 • WiFi
 • Google TV

Aanbetaling

Ik vraag een aanbetaling van 30% van de totaalsom, deze dient binnen 1 week na reservering binnen te zijn, anders vervalt de reservering.
De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te worden.

Bijkomende kosten

Exclusief zijn de kosten voor het gebruik van water en elektra. Bij aankomst en aan het eind van het verblijf wordt, samen met de sleutelbeheerder, de elektra-meterstand genoteerd.

 • De bijkomende kosten voor elektra bedragen € 0,55 per kWh.
 • Voor waterverbruik zijn de kosten € 20,- per persoon per week.
 • Er wordt een borg van € 450,- per week gevraagd die, na aftrek van de bijkomende kosten van elektra en na controle van de sleutelbeheerder wordt teruggestort. Mits er geen gebreken zijn geconstateerd.
 • Bijkomende verplichte kosten zijn de kosten voor de eindschoonmaak (€ 140,-), die aan de sleutelbeheerder aan het eind van het verblijf betaald dienen te worden.

Boeken

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum


  Dit is een Zeg maar Alex website.